Serviciul nostru se adreseaza tuturor! Fie ca doresti un singur exemplar sau cateva zeci, noi te servim cu aceeasi seriozitate si entuziasm.

Broderiile efectuate de noi, se ridica la nivelul oricaror pretentii. Nu facem rabat la materia prima folosita! Lucram cu diferite tipuri de ate (culori metalice, fosforescente, rezistente la factori externi), diferite tipuri de intaritoare ce se preteaza materialului ce urmeaza a fi brodat (ex: satin, polar, prosop, bumbac etc) toate de cea mai buna calitate.

Broderiile noastre pot avea ca suport 99% din materialele existente ex: bumbac, materiale sintetice, piele, vinilin, alcantara , chiar si pe tulle.

Brodam atat pe materie prima (piele, mocheta etc) cat si pe articole finite (bluze, hanorace, tricouri, polare, sepci, rochite, camasi etc.)

Despre Broderie

Desi tehnica brodatului este datata cu cateva mii de ani in urma, a fost, este si o sa fie o modalitate luxoasa de a transpune ideile pe un suport textil. Cu ajutorul tehnicii moderne si a calculatoarelor, broderia computerizata a luat nastere si acum este accesibila tuturor ce doresc un plus de imagine la costuri reduse.

 

Aventajele produselor brodate, fac din aceasta tehnica alegerea perfecta pentru ca:

  • nu se strica indiferent de numarul si tipul spalarii la care este supusa
  • nu se decoloreaza
  • nu se desprinde, rupe sau topeste.
  • ofera un look clasic, de lux, ce nu poate fi sters sau acoperit
  • un plus de imagine companiei tale sau a mesajului tau, imposibil de trecut cu vederea